AYDIN / KUŞADASI - Soğucak Ortaokulu

Kas

Değerler kulübü temsilci öğrencilerimizle Cumhuriyetimizin 100. yılı adına fidanımızı diktik.

Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Nesibe ELMAS'a teşekkür ederiz.

Ekm

Birinci vazifen; Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında da Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' Ü ve silah arkadaşlarını saygıyla,sevgiyle,minnetle,özlemle anıyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle yeni çıkan teknolojik aletleri, ve SOLO TÜRK gösterilerini izlediğimiz eğlenceli bir TEKNOFEST gezisi gerçekleştirdik.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz tuvaletlerindeki rezervuarlar ve çeşmeler yenilendi. Emeği geçen Soner EROL' a teşekkür ederiz

Eyl

Okulumuzdaki tüm pencerelerimizin kilit ve kollarını yeniledik.

Emeği geçen Zafer GÜLCÜ' ye ve Alina BEREKET öğrencimizin velisine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri Aydın Tales Matematik Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, Matematik günlük hayatta nasıl kullanılır, hayatımızı nasıl kolaylaştırır gibi olgular ile yaparak yaşayarak bir öğrenme ortamında bulundular. Daha sonra Aydın Gençlik Merkezi atölyelerini ziyaret edip, okçuluk sporuna adım attılar.

Kas

Okul Aile Birliği yönetiminin düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü etkinliğimiz. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Ayrıca, okulumuzdan bu yıl emekli olan Fen Bilimleri öğretmenimiz İsmail AYDIN'a plaketini ve diğer öğretmenlerimize hediyelerini Okul Müdürü Soner EROL verdi. Ayrıca Soğucak Mahallesi Muhtarı Mehmet BOZOK ta öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayıp çiçek takdim etti.