AYDIN / KUŞADASI - Soğucak Ortaokulu

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ATAMAN; Kuşadası Kaymakamı Sayın İbrahim KEKLİK okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerimizle sohbet etti.

Şbt

1yıl önce 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen doğal afet ile bir çok hayatımızı, şehrimizi, binalarımızı, anılarımızı kaybettik. Bu büyük felakette yaşamlarını kaybeden insanlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Soğucak Ortaokulu olarak yakınlarını kaybedenlere sabır, hayatlarını kaybedenlere rahmet diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileriyle yarıyıl tatili öncesinde zeka oyunları oynadık,  müzik etkinlikleri yaptık, kitaplar okuduk eğlenerek öğrenmeyi amaçladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kitap okuma etkinliğimiz

Öğrencilerimiz satranç oynuyor.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile sinema gezisi gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile geleneksel oyunlarımızı okulumuz bahçesinde oynadık.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile sinema etkinliğimiz

Okulumuz 15 Temmuz Dergisi

Ara

Beden eğitimi dersi öğretmenimiz Murat Akyiğit eşliğinde futbol müsabakalarımız devam ediyor.

Ara

Okulumuz 5. sınıf öğrencileriyle sinema gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz futbol müsabakaları başladı, ilk olarak 8. sınıf öğrencilerimiz heyecanla oynayıp, yarıştılar.

Kas

Soğucak Ortaokulu öğretmenleri olarak okul aile birliği başkanı Dilek HİLESİZ,e, okul aile birliği başkan yardımcısı Elif YILMAZ'a ve Soğucak muhtarı Mehmet BOZOK'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ilkeleri ışığında, bilginin ve sevginin öncüsü olan ve geleceğimizi aydınlatan tüm öğretmenlerimizin öğrermenler gününü kutlarız.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümü olan bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü saygıyla, minnetle, rahmetle ve özlemle anıyoruz.

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğimize and içeriz!

Kas

Soğucak Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını bizde okulumuzda coşkuyla kutladık.