AYDIN / KUŞADASI - Soğucak Ortaokulu

Soğucak Ortaokulu

Adres
SOĞUCAK MAH. ATATÜRK (DAVUTLAR) CAD. SOĞUCAK ORTAOKULU BLOK NO: 488A KUŞADASI / AYDIN
Vizyon
Eğitim öğretim ortamımız ve yetiştirdiğimiz öğrencilerin nitelik ve başarıları ile ilköğretimde örnek ve önder okullar arasında olmak.
Misyon
Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlerinden aldığı güçle geleceğe güvenle ve umutla adım atan bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Soğucak Mahallesine Kuşadası merkezden kalkan Soğucak minibüsleri ile gelinebilir. Ayrıca Söke Kuşadası minibüsleri ile ana yolda Soğucak yol ayrımında inilip okula yaklaşık 1 km. yürüdükten sonra ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencilerinden Soğucak mahallesi merkezinde oturanlar hariç tüm öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında oldukları için servis kullanmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Kanun gereği Aydın ilinin Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra Soğucak Köyünün statüsü Kuşadası´na bağlı mahalle şeklinde değişmiştir.
Kuşadası İlçe Merkezine 12 km. Aydın İline 62 km. İzmir İline 107 km. dir.